Vad kan man använda Hosted Exchange till?

Nu kan du som företagare få en skräddarsydd e-postlösning som ger effektivitet på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. En exchange postserver är kostsam, tids- och kunskapskrävande att själv hålla i drift och den kräver ständigt underhåll, ett säkerhetssystem och framförallt krävs extra arbetskraft.

Microsoft Hosted Exchange från Ipeer är tjänsten som innebär att ni helt outsourcar drift av er exchange server till en erfaren hostingleverantör. Ipeer tar helt och hållet ansvar för driften och håller er exchange server uppdaterad med den senaste mjukvaran.

Hosted Exchange 2010 från Ipeer är e-postlösningen som skapats helt i syfte att hjälpa små och medelstora företag med drift av sin exchange server. Microsoft Hosted Exchange från Ipeer möjliggör att kunden kan fokusera på sin kärnverksamhet och slipper själv tänka på servern och driften av e-post.

Hosted Exchange 2010 ger er frihet och en möjlighet att vara tillgängliga via e-post vart ni eller de anställda än befinner sig. Med Hosted Exchange som server och Outlook som klient kan ni vara tillgängliga via en Smartphone, via laptop, via hemdatorn eller på kontoret, tack vare ActiveSync och MAPI. Det enda som krävs är en internetuppkoppling, sen kan alla i företaget dela information, mail, kalenderuppgifter, mappar och kontakter.

I paketet Hosted Exchange 2010 från Ipeer ingår alla de fördelar och funktioner som redan finns i systemet, men ni slipper de dyra investeringar som kommer med en egen exchange server. En server kräver hårdvara, mjukvara, licenser, infrastruktur, underhåll, säkerhet och därmed extra arbetskraft. En annan kostnad en server för med sig är kunskap som måste inhämtas. Allt detta slipper ni med Hosted Exchange från Ipeer då ni outsourcar driften helt och hållet. Med Microsoft Hosted Exchange från Ipeer får ni på bästa sätt erfara hur bekvämt det är att lägga ansvaret över servern i erfarna och professionella händer.

Utnyttja tjänsten Hosted Exchange och använd Outlook i mobilen, din Smartphone eller din bärbara dator. Oavsett om du befinner dig på tåget, i sommarstugan eller på kontoret kan du hålla ordning på möten, skriva och ta emot viktiga mail eller dela uppgifter med anställda och samarbetspartners.

Inkorgen och din kalender förblir alltid synkad oavsett om du loggar in via mobilen eller datorn. Dettta i och med att du alltid är ansluten till samma exchange server oavsett vilken enhet du för tillfället använder.

Oavsett om ert företag är inriktade på försäljning, förmedling av tjänster eller om ni bygger hus är e-post en viktig informationskälla och ett grundläggande redskap i arbetet. Krav på ökad tillgänglighet och därmed säkrare e-postlösningar ökar ständigt, låt då professionella människor ta hand om era e-postlösningar så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.